ALLservice Service Forum
support board & news
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

TP T400 SV pass help

 
Post new topic   Reply to topic    Service Forum Forum Index -> IBM/Lenovo ThinkPad Password Help Center (EN)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tricole
Nou Venit


Joined: 19 Jun 2015
Posts: 2

PostPosted: Fri Jun 19, 2015 3:40 pm    Post subject: TP T400 SV pass help Reply with quote

Hi Victor & All,

First of all I want to thank you for all the services you have provided so far. I used the free software available and followed the instructions carefully to try finding out my SV password.

In some forums you mentioned that it is possible there is a passcode? How can I know for certain if that is the case and I need to buy the necessary software?

Just to be sure I include my EEPROM dump here:

https://picasaweb.google.com/108694908606805079703/June192015#6162080219307977810


https://picasaweb.google.com/108694908606805079703/June192015#6162080244043835858


Thanks![/url]
Back to top
View user's profile Send private message
victor
S.F. Boss


Joined: 07 Mar 2004
Posts: 2470
Location: Staff

PostPosted: Fri Jun 19, 2015 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

First sign is IBMpass would not decrypt anything. Then there are some flag and settings in the eeprom that shows the TCPA system is turned on.

I suggest you to email the eeprom dumps at support(_at_)allservice.ro for evaluation.
_________________
Victor Voinea
ALLservice HQ, Romania.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Tricole
Nou Venit


Joined: 19 Jun 2015
Posts: 2

PostPosted: Fri Jun 19, 2015 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the prompt response!
Just sent a mail with the dumps.
Back to top
View user's profile Send private message
tehnosoftex
Nou Venit


Joined: 31 Jan 2017
Posts: 1

PostPosted: Tue Jan 31, 2017 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

Hi I have the same problem with my T400. I read the dump but ibmpass 2.1 didn't decrypt anything. Should I upload my dump?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Service Forum Forum Index -> IBM/Lenovo ThinkPad Password Help Center (EN) All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group